UA-90535346-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Over mij
 

Frans Esselink

Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn. Een aantal jaren heb ik daar een autorijschool gehad. Daarna heb ik ruim vijfentwintig jaar bij de politie gewerkt. In de meeste boeken zijn ervaringen uit die periode verwerkt. Ik verzorg nu veiligheidscursussen voor het bedrijfsleven en opleidingen voor rij-instructeurs, waarvoor ik enkele cursusboeken heb geschreven.

Een van mijn hobby's is het schrijven van verhalen. Daarnaast heb ik belangstelling voor de bijzondere levenswijze van de Aboriginals. Hierover heb ik drie boeken geschreven. Mijn eerste boek "De drenkeling" en de boeken "Hemelvuur" en "Naakt bestaan" nemen u mee naar het verre Australië, waar de hoofdrolspelers diverse avonturen beleven. Mijn vierde boek "Beschermelinge" volgt een jonge vrouw en haar beschermer na een verkrachting. Het vijfde boek "Zus" laat zien welke problemen kunnen ontstaan als een broer en een zus verliefd worden. In boek zes "Het Huis" ontfermt een eenzame jonge man zich over een elfjarig meisje. "Verdreven" is een biografie over de oorlog in Kosovo en in "Geboorte" staan een aantal uit het leven gegrepen verhalen.