UA-90535346-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Rosa 

Als e-boek gratis te bestellen.

Rosa, een Belgische vrouw die al jaren in een dorp in Frankrijk woont, heeft een bijzonder leven geleid. Over haar doen verschillende verhalen de ronde, soms positief, maar ook negatief. Het is daarom dat ik besloot haar biografie te schrijven.

Vele uren zaten wij op een Spaans naturistenstrand waar ze, zonder terughoudendheid, haar levensverhaal heeft verteld. Daarna onderhielden wij contact via Skype en e-mail.

Ik heb de vrijheid genomen om sommige zaken te romantiseren, maar het grootste deel in het boek is waarheidsgetrouw.

Bestellen: Stuur een e-mail naar f.esselink@ziggo.nl

U ontvangt het e-boek per mail.

 

Vermist 

Als e-boek gratis te bestellen.

Een jonge vrouw loopt van haar werk naar huis, maar komt daar niet aan. Inspecteur Spaan gaat met zijn team naar haar op zoek en doet daarbij bizarre ontdekkingen. Een aantal zaken wordt opgelost, maar dan gebeurt er iets onverwacht. Het leven van een verschillende betrokkenen zal hierdoor voorgoed veranderen. Meer informatie: zie onder boeken.

 

Bestellen: stuur een mail naar f.esselink@ziggo.nl

Het e-boek ontvangt u per mail. 

 

Hemelvuur:

Nu als e-boek gratis te bestellen.

In een klein Aboriginaldorp in Australië, ver van de bewoonde wereld, leeft een clan van ongeveer twintig mensen in hutten. Zij leven van de natuur zoals hun voorouders dat al eeuwen hebben gedaan. Wanwood is tien jaar en woont met zijn ouders in een van die hutten. Hij heeft bijzondere krachten. Tijdens een hevig onweer ontdekt hij een bewusteloos meisje tussen het riet bij de rivier. Door zijn kennis weet hij haar leven te redden. Het meisje is haar geheugen kwijt. Zijn ouders nemen haar op in hun hut. Ze wordt door Wanwood “Bliksemoog” genoemd. Samen beleven ze avonturen waardoor hun leven meerdere malen in gevaar komt.

Het verhaal geeft op spannende wijze een kijkje in de leefwijze en riten van de Aboriginals.

Bestellen: stuur een mail naar f.esselink@ziggo.nl

Het e-boek ontvangt u per mail. 

 

De Drenkeling

Als e-boek gratis te bestellen.

In dit avonturenverhaal maakt de lezer op speelse wijze kennis met enkele gebruiken en rituelen van de oorspronkelijke Australische bewoners. Het boek is een spannend cadeau voor jongens en meisjes van 09 tot 15 jaar, maar voor ouders is het geen straf om er uit (voor) te lezen.

Een verwende jongen van twaalf jaar wordt door een ongeluk aan zijn lot overgelaten op een klein eiland. Hij staat voor de bijna onmogelijke taak te overleven zonder moderne hulpmiddelen. Als hij ernstig gewond raakt, weet hij zich op wonderbaarlijke wijze te redden. Ongewild komt hij in aanraking met mensen die in en van de natuur leven. Hierdoor krijgt hij te maken met rituelen en bijgeloof. Dat bijgeloof kost bijna het leven van een dertienjarig Aboriginalmeisje.

Bestellen: stuur een mail naar f.esselink@ziggo.nl

Het e-boek ontvangt u per mail.

Inhoud